Mini Cart

Keltiske senge er et Irsk familiefirma der fremstiller håndlavede jernsenge

Keltiske senge er en familie ejet og drevet virksomhed baseret i Co Clare, Irland.   I begyndelsen af 90'erne havde vi ideen om at lave håndlavede jernsenge med vores smedje ved hjælp af traditionelle metalarbejde metoder.  Vores start målsætning var at producere håndlavede jernsenge, der var stærke og robuste. Siden vores begyndelse har vi udvidet vores sortiment af jernseng designs samt udvidet til himmelsenge og low-end senge.  Vi har også udvidet rækken af farvemuligheder som vi tilbyder vores kunder.

Alle vores produkter er udelukkende tilgængelige på internettet.  Internettet har tilladt at vi kan bringe vores unikke produktsortiment over  hele verden. Vi har mistet tal på antallet af lande hvor til vi har leveret senge.  Det har givet os mulighed for at kombinere den gamle verden af smedejern senge produktion med den nye verden af internet-salg.

Vores mål er at levere top klasse kvalitet samt fremragende kundeservice.  Vores engagement i disse overbevisninger har resulteret i et voksende globalt omdømme.